donderdag 15 juli 2010

2e dag in het Sauerland

Nou dat was dan onze 2e dag, deze ging echt onwijs snel, we stond op om 8.15 en zijn rond 11.30 vertrokken richting de Mohnesee, we hebben de toeristische route genomen, en kwamen er rond 12 uur aan. Toen we de route starten hadden we eigenlijk al zin in een broodje, maar we waren pas aan het begin, dus zouden we bij het volgende bankje wel een broodje eten, nou dat volgende bankje dat liet behoorlijk op zich wachten, zeker wel een km of 5 verderop, dus hebben we maar lopend ons eerste broodje opgegeten. Later bij het bankje en een heleboel geocaches verder. Ja want wij gingen uiteraard een route lopen op de GPS. Er waren 11 caches in de route, en we hebben er 10 gevonden, de eerste van de route niet, maar dat moest een 0 of een 1 zijn, en die hebben we op het laatst goed ingevuld. Gelukkig hadden de laatste 5 andere bezoekers hem ook niet gevonden, dus het lag niet aan ons. :) De bonuscache lag aan het eind van de route en gaf weinig problemen om zich te laten vinden, uiteindelijk hebben we een km of 10 gelopen, terwijl het er maar 7 zouden zijn.. Terug in de auto zijn we nog ergens aan de mohnesee bij een cafe wat wezen drinken, Marc en Jolanda een pot koffie, dat is een hele grote kop waar 2 kopjes inpassen. Hilbert een capuchino, en ik een water :) Daarna zijn we wezen eten bij de Italiaan hier in het dorp, de pizza's waren lekker maar het drinken geen succes, Bitter lemon hadden ze niet, dan maar tonic dacht Jolanda, hadden ze ook niet, Rivella dan misschien, maar nee, dat was er ook al niet, nou dan maar sprite, dit was dus 4-maal is scheepsrecht, ik bestelde een fanta samen met Hilbert, maar even later kwam ze terug, er was ook geen fanta, toen nam Hilbert maar een cola en heb ik een spa rood genomen, Marc nam een biertje, en tja duitsers he, bier is er altijd :)
's avonds nog even in de tuin gezeten op ons terasje, maar al snel kwam er een donkere lucht aan, met onweer en regen. We hebben nog even rummykub gespeeld, waarvan ik een rondje hetzelfde deed als Hilbert gisteren, achter het bordje spelen, en hij kon het geloof ik niet waarderen, want toen ik naar bed ging, heeft hij Marc echt heel veel laten verliezen, tja of Marc kan het gewoon niet haha...

Straks gaan we waarschijnlijk richting Soest, een route lopen, en even in het centrum kijken, hopelijk vandaag wel 6 of 7 km en niet weer 10 zoals gisteren..

Tot morgen allemaal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten